Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan awake dhewe

Kanthi sajarah saka taun 2009, Hongdali wis 86+ karyawan ing China (Antara wong-wong mau, 12 engineers karo pengalaman industri mesin related luwih saka 20 taun).Hongdali setya riset lan pangembangan lan produksi peralatan baris Déwan cerdas lan peralatan otomatis, nyediakake peralatan banget kanggo lapangan Manufaktur peralatan cerdas otomatis, lan dadi perusahaan pathokan ing lapangan peralatan baris Déwan lan baris Déwan cerdas ing China.Integritas, harmoni, inovasi lan efisiensi minangka nilai perusahaan.Misi kita yaiku mbantu para pekerja mbebasake tangane, mbantu perusahaan ngoptimalake kapasitas produksi, lan mbantu negara nambah produktivitas.
Produk perusahaan saliyane didol menyang kabeh negara, uga duwe tim perdagangan manca profesional, produk sing didol ing saindenging jagad, wis sukses diekspor menyang Jerman, Italia, Polandia lan Malaysia, Filipina, Mesir, Pakistan, India, Bangladesh, Vietnam, Thailand, Aljazair, Ethiopia, Tanzania, Tunisia, Turki, Arab Saudi, uzbekistan, Yordania, lan sapiturute, kualitas apik lan layanan apik wis entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan.

Produk utama Hongdali kalebu konveyor, garis perakitan peralatan omah kaya garis perakitan tv, jalur perakitan AC, jalur perakitan mesin cuci, jalur perakitan ponsel, jalur perakitan lampu sing dipimpin, jalur perakitan komputer / laptop lsp. Hongdali uga nyedhiyakake layanan siji-mandeg. , Kaya sistem sambungan pipa mimpin, roller conveyor, rel roller, aluminium, piring kothong, meja kerja, piranti, peralatan, mesin sealing, mesin strapping ... Iki utamané dipigunakaké ing industri perkakas rumah tangga, industri baterei lithium, warehousing lan industri logistik. , industri kamar mandi, industri elektronik, industri lampu LED, industri katering, industri peralatan logistik.

Hongdali kanthi tulus ngarep-arep yen kanca-kanca saka sak ndonya bakal dadi mitra sing setya lan maju.

Enquiry Langsung

Ponsel/wechat/whatsapp: 0086-137-6039-3440

E-mail: shirley@conveyor-szhongdali.com

Respon Cepet Global

about us
about us1
number (9)

Mesin Obah Stabil

urip layanan dawa

number (7)

Safety lan Reliable

pangopènan gampang

number (3)

Gampang kanggo Operasi

swara kurang

number (2)

Mesin wis disesuaikan

leadtime singkat

number (1)

Gratis kanggo Desain

Gambar CAD/3D

number (4)

Gampang kanggo Instal

bisa ngirim engineers

ABOUT2

Perencanaan lan desain gratis:

Hongdali duwe tim insinyur profesional kanggo ndhukung proyek kasebut.

Komunikasi tim insinyur kanggo proyek:

Hongdali tim engineer ngatur rapat kanggo ngrembug project sadurunge planning / ngrancang, utawa mriksa proposal lan priksa manawa kabeh ok sadurunge pass kanggo pelanggan.

ABOUT1
ABOUT3

Komunikasi karo pelanggan:

tim sale lan tim eningeer rembugan karo pelanggan kanggo project.

Konsep Desain Sampurna

Gambar CAD/3D

Pemodelan 1: 1 sing akurat, ngilangi gangguan lan nyepetake kemajuan proyek

ABOUT12
ABOUT11
ABOUT10
Assembly line(semi auto) 19
ABOUT15
ABOUT8
ABOUT7
ABOUT13
ABOUT14

Proyek Nyata Nuduhake

about21
about22
PC assembly line_