Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    about22
    ABOUT1
    about21

Kanthi sajarah saka taun 2009, Hongdali wis 86+ karyawan ing China (Antara wong-wong mau, 12 engineers karo pengalaman industri mesin related luwih saka 20 taun).Hongdali setya riset lan pangembangan lan produksi peralatan baris Déwan cerdas lan peralatan otomatis, nyediakake peralatan banget kanggo lapangan Manufaktur peralatan cerdas otomatis, lan dadi perusahaan pathokan ing lapangan peralatan baris Déwan lan baris Déwan cerdas ing China.Integritas, harmoni, inovasi lan efisiensi minangka nilai perusahaan.Misi kita yaiku mbantu para pekerja mbebasake tangane, mbantu perusahaan ngoptimalake kapasitas produksi, lan mbantu negara nambah produktivitas.

PROYEK

SKD TV assembly line1

Jalur perakitan TV SKD1

Produk utama Hongdali kalebu konveyor, garis perakitan peralatan omah kaya jalur perakitan tv, jalur perakitan AC, jalur perakitan mesin cuci, jalur perakitan ponsel, jalur perakitan lampu sing dipimpin, jalur perakitan komputer / laptop lsp. Hongdali uga nyedhiyakake layanan siji-mandeg. , kayata sistem sambungan pipa ramping, roller conveyor, rel roller, aluminium, piring berongga, meja kerja, alat, peralatan, mesin penyegel, mesin strapping ...

Hongdali roller conveyor / conveyor roller ...
Lini produksi otomatis / jalur perakitan / c ...