Sugeng rawuh ing situs web kita!

Laptop Komputer Notebook Majelis Line karo Aging Line Aging Rack

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemotpallets chain conveyor, yaiku jalur perakitan semi-otomatis

 

Aplikasi: cocok kanggo cilikpiranti omahngrakit/testing/tuwa online.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Laptop Computer Notebook Assembly Line with Aging Line Aging Rack digunakake kanggo komputer, notebook listrik, PC notebook, komputer, laptop perakitan.Dadi jalur perakitan uga dijenengi jalur perakitan komputer, produksi jalur perakitan komputer, jalur produksi perakitan komputer, jalur pengiriman komputer, jalur perakitan pabrik komputer, konveyor rol panel komputer, jalur produksi komputer, jalur perakitan laptop, jalur perakitan laptop, jalur produksi laptop , baris perakitan PC notebook listrik lan baris produksi PC notebook listrik.Ing jalur perakitan, bisa dirakit lan uji coba kanthi gampang.Uga baris tuwa lan rak tuwa bisa ditambahake kanggo sistem baris perakitan. 

Jalur perakitan laptop proyek iki dirancang kanggo jalur perakitan palet ing konveyor rantai.Laptop, komputer, pc diselehake ing pallets, lan buruh nindakake proyek assembling ing pallets, produk sing obah ing baris assembling kanthi otomatis.Lan laptop, PC, komputer mandheg ing saben stasiun.Ing baris assembling laptop, laptop ngadeg ing palet kanggo assembling, testing lan tuwa ing baris.Sawetara pelanggan milih testing prasaja, utawa testing dawa, utawa tuwa ing baris, nanging sawetara pelanggan milih testing, tuwa ing rak tuwa, kang dilengkapi gembong ing ngisor, banjur rak tuwa laptop, troli tuwa laptop bisa dipindhah menyang panggonan tetep gampang.Uga baris perakitan jinis iki lan desain rak tuwa ngirit biaya lan nyimpen papan sampeyan, dipilih kanthi akeh dening para pelanggan.Uga mejo assembling bisa diselehake ing pinggir baris perakitan komputer, banjur sampeyan bisa nindakake materi wis Processing ing wong, uga sampeyan bisa nyelehake pribadi / peralatan ing mejo kanggo ndhukung assembling komputer.

Jalur perakitan jinis iki populer banget kanggo perakitan peralatan omah cilik, umume.Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian.

Desain A: jinis ring bunder

Products Details11

Desain B: jinis lapisan ngisor lan ndhuwur

Products Details12

Detail Produk Tampilan

Jalur perakitan laptop proyek iki dirancang kanggo jalur perakitan palet ing konveyor rantai.Laptop, komputer, pc diselehake ing pallets, lan buruh nindakake proyek assembling ing pallets, produk sing obah ing baris assembling kanthi otomatis.

Bahan rangka:

profil aluminium lan baja karbon karo perawatan powder coating

Struktur daya:

struktur kuwat

kualitas apik mimpin chain lan sprocket

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan.Motor gearing CPG merek terkenal.

ABB, SEW motor uga kasedhiya.

Silinder kanggo lifter / lift:

bagean pneumatik nganggo produk saka AIRTAC

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Pallets:

kita nyedhiyakake macem-macem palet kanthi / tanpa daya kanggo pilihan.

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Kotak panel kontrol daya:

saklar winates (Jepang OMRON), tutup solenoid (Taiwan Airtact) lan mesin PLC (Jepang MITSUBISHI), saklar udara karo merek internasional Schneider;

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Lan laptop, PC, komputer mandheg ing saben stasiun.Ing baris assembling laptop, laptop ngadeg ing palet kanggo assembling, testing lan tuwa ing baris.Sawetara pelanggan milih testing prasaja, utawa testing dawa, utawa tuwa ing baris, nanging sawetara pelanggan milih testing, tuwa ing rak tuwa, kang dilengkapi gembong ing ngisor, banjur rak tuwa laptop, troli tuwa laptop bisa dipindhah menyang panggonan tetep gampang.

Uga baris perakitan jinis iki lan desain rak tuwa ngirit biaya lan nyimpen papan sampeyan, dipilih kanthi akeh dening para pelanggan.Uga mejo assembling bisa diselehake ing pinggir baris perakitan komputer, banjur sampeyan bisa nindakake materi wis Processing ing wong, uga sampeyan bisa nyelehake pribadi / peralatan ing mejo kanggo ndhukung assembling komputer.

pallet perakitan line desain standar minangka ngisor

Products Details13
Products Details2
Products Details14
Products Details16

HDL-B4

HDL-B10

HDL-B34

HDL








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita