Sugeng rawuh ing situs web kita!

Proyek

  • mobile phone assembly line in Bengal

    jalur perakitan ponsel ing Bengal

    Garis perakitan ponsel iki dirancang kanggo rong sabuk sing mlaku lan nyetel bangku kerja sing dawa ing sisih loro.Komponen / piranti / peralatan / materi bisa diselehake ing beting kang dumunung ing ndhuwur loro baris conveyor sabuk.Kanggo baris perakitan smartphone, bisa ...
    Waca liyane
  • KTC tv assembly line

    Jalur perakitan tv KTC

    dheweke minangka proyek kita kanggo jalur perakitan TV KTC ing taun 2020. Iki kalebu garis perakitan TV, garis penuaan TV, garis uji TV, ruangan gelap, ruangan pengurangan noice, garis pengepakan tv kanthi mesin penyegel otomatis, mesin strapping otomatis.The...
    Waca liyane
  • 19-75 inch TV assembly line in Belarus

    Jalur perakitan TV 19-75 inci ing Belarus

    Iki minangka proyek kita ing Belarus, sing kalebu saluran perakitan TV, garis penuaan TV, garis uji TV, ruangan peteng, ruangan pengurangan noice, saluran pengepakan tv kanthi mesin sealing otomatis, mesin strapping otomatis.Ukuran tv 19-75 inchi...
    Waca liyane