Sugeng rawuh ing situs web kita!

Layanan

Layanan Hongdali

Hongdali tansah setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo profesional, efisien lan pas wektune layanan ngatasi masalah.

Gratis kanggo desain

Sadurunge kutipan, Hongdali bakal nggawe rencana sing paling cocok kanggo perusahaan sampeyan miturut syarat, tata letak lan keahliane, nyoba nyukupi kabutuhan lan ngrampungake kabeh keprihatinan sampeyan. Lan menehi gambar / proposal kanggo konfirmasi sampeyan.

SERVICE6

Paket sing kuwat lan dhaptar packing rinci supaya ora ana bagian sing ilang

Paket kasus kayu sing kuat kanggo pengiriman LCL

Tandha ing paket lan nyedhiyakake dhaptar pengepakan sing rinci supaya ora ana bagean sing ilang lan mbantu pelanggan gampang nemokake bagean kasebut, lan ngerti kepiye / ing endi digunakake

SERVICE4
SERVICE2

On line ndhukung kanggo instalasi

SERVICE8
SERVICE7
SERVICE5
SERVICE3
SERVICE9

Tim insinyur kasedhiya kanggo proyek luar negeri

SERVICE1
SERVICE

Hongdali nyedhiyakake One-Stop Purchasment kanggo ngrampungake setelan kanggo pelanggan anyar ing pabrik perencanaan.

Kita nyedhiyakake alat / peralatan liyane kanggo jalur perakitan lan konveyor, kayata mesin label, mesin laser engraving, mesin pemotong material, mesin las / screw, mesin sealing, mesin tape, spring balace, obeng, kompresor udara ... Hubungi kita nalika sampeyan perlu.

Ater-sale layanan

Hongdali duwe tim insinyur sing berpengalaman kanggo ndhukung programing, planning, assembling, maintaining, repairing, training of the assembly line.Kita bakal menehi saran sajrone 24 jam lan nyedhiyakake layanan online lan jaban rangkah yen pelanggan butuh dhukungan.