Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik lan ora ana bathi perusahaan dagang, mula regane kompetitif.

P: Apa sing bisa diwenehake perusahaan sampeyan lan apa keuntungan sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyani baris perakitan lan conveyors turn-key project saka desain, Manufaktur, instalasi lan latihan.Banjur, kita ngalami macem-macem jalur perakitan lan konveyor kanggo kabeh elektronik lan peralatan omah, lan duwe pengalaman akeh ing operasi ing luar negeri. Kangge, Kita banget ing kontrol kualitas lan hemat biaya. Lan menehi respon cepet sawise layanan.

P: Apa sampeyan bisa mbantu mbangun pabrik?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

P: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?

A: Sawise produksi lan transportasi rampung, engineers profesional kita bakal kanggo perusahaan kanggo nginstal peralatan lan olahraga carane nggunakake, utawa perusahaan bisa ngirim wong kanggo pabrik kita kanggo sinau carane nginstal.

P: Carane nindakake pangopènan?

A: Kita bakal nglatih sampeyan carane nindakake pangopènan sawise ngrampungake jalur perakitan lan instalasi conveyor.

P: Apa sampeyan bakal ngirim insinyur kanggo proyek luar negeri?

A: Ya, kita bakal.Kita nyedhiyakake dhukungan instalasi kanthi online utawa ngirim tim instalasi menyang papan kanggo nindakake instalasi lan nglatih para pekerja.

P: Sadurunge njaluk kutipan, informasi apa sing kudu diwenehake menyang perusahaan sampeyan?

A: Ana akeh lan macem-macem item kanggo jalur perakitan lan conveyor kita, kita duwe dhaptar informasi kanggo sampeyan isi, hubungi kita kanggo rincian.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?