Sugeng rawuh ing situs web kita!

Plate Conveyor LED TV LCD TV Testing Aging Line on line

Katrangan singkat:

Struktur:line perakitan tv jinis iki ngandhut pallets chain conveyors, punika otomatis / semi-otomatis baris Déwan.

 

Aplikasi: cocok kanggoukuran tv beda lan peralatan ngarep assembling / testing / tuwa / packing.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Plate Conveyor LED TV LCD TV Testing Line Aging on line, yaiku, conveyor plate mlaku lan soket daya pas ing conveyor plate, banjur plug TV LED karo soket lan entuk daya, banjur baris testing TV LCD, penuaan TV LED line, LED TV tuwa on line bisa rampung ing conveyors piring, kang baris Déwan motor otomatis, baris otomatis, mesin Déwan otomatis, baris otomatis, baris Déwan otomatis, karya baris Déwan bisa rampung ing sistem baris Déwan iki.Uga meja kerja baris perakitan bisa ditambahake kanggo sistem produksi baris perakitan.Ing wektu sing padha, Hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan TV LED, jalur perakitan TV LCD.Garis perakitan TV LCD 65 inci kanthi otomatis, baris perakitan TV LED 65 inci kanthi sistem kontrol PLC populer banget lan umume pelanggan milih baris perakitan iki.Uga kita duwe baris conveyor otomatis kanggo nggawe tv, kang ekonomi.Kita uga duwe jinis garis perakitan TV LCD khusus liyane, olèh kontak kanggo diskusi.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis sabuk kanggo garis perakitan tv, kaya garis perakitan conveyor sabuk pvc ijo, conveyor sabuk pvc ijo kanthi garis perakitan lelungan, garis perakitan conveyor sabuk busa biru.Hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan tv jinis liyane, kayata jalur perakitan tv manual, jalur perakitan tv tenaga kerja, jalur perakitan tv semi-otomatis.Uga nyedhiyakake jalur perakitan tv jinis palet lan jalur perakitan tv jinis roller kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

Hongdali uga nyedhiyakake alat lan peralatan, kita nyedhiyakake kaya driver sekrup listrik, penyeimbang musim semi kanggo obeng, wesi solder elektronik, kursi sing bisa dipindhah, tali pergelangan tangan anti statis, forklift hidrolik manual, mesin penyegel, mesin strapping tape, mesin pemotong / ukiran laser ... rincian hubungi kita kanggo item liyane.Hongdali nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo sampeyan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris. 

Bahan rangka:

profil aluminium lan baja karbon karo perawatan powder coating

Struktur daya:

struktur kuwat

kualitas apik mimpin chain lan sprocket

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan.Motor gearing CPG merek terkenal.

ABB, SEW motor uga kasedhiya.

Silinder kanggo lifter / lift:

bagean pneumatik nganggo produk saka AIRTAC

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Pallets:

kita nyedhiyakake macem-macem palet kanthi / tanpa daya kanggo pilihan.

pallet iki digunakake kanggo 70 ngrakit TV inci.

Pallets:

kita nyedhiyakake macem-macem pallets kanggo macem-macem inci tv.

TV ngadeg ing conveyor plate lan tuwa / testing on line

TV ngadeg ing pallet lan tuwa ing baris

TV ngadeg ing palet lan nyoba ing baris karo pangilon

Kotak panel kontrol daya:

saklar winates (Jepang OMRON), tutup solenoid (Taiwan Airtact) lan mesin PLC (Jepang MITSUBISHI), saklar udara karo merek internasional Schneider;

Jalur perakitan pallet jinis iki uga bisa digunakake kanggo tuwa tv ing baris, tv bisa ngadeg utawa turu ing palet kanggo tuwa.Sampeyan bisa milih troli tuwa tv utawa rak tuwa tv kanggo penuaan tv.Sampeyan bisa milih siji miturut kabutuhan.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jalur perakitan tv, jalur perakitan jinis ekonomi utawa jalur perakitan jinis otomatis.Sugeng rawuh kanggo ngubungi kita kanggo diskusi lan kita duwe tim insinyur sing berpengalaman kanggo ndhukung.

SKD LCD TV LED TV Asssembly Li9
SKD LCD TV LED TV Asssembly Li6
SKD LCD TV LED TV Asssembly Li5
SKD LCD TV LED TV Asssembly Li2

SKD LCD TV LED TV assembling LINE WITH PALLET

SKD LCD TV LED TV assembling LINE WITH PALLET

SKD LCD TV LED TV assembling LINE WITH PALLET

SKD LCD TV LED TV assembling LINE WITH PALLET


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita