Sugeng rawuh ing situs web kita!

Jalur Majelis Telpon Pintar kanthi Loro Sabuk Konveyor

Katrangan singkat:

●Struktur: baris Déwan jinis iki ngandhut loro conveyors sabuk ing tengah lan loro bangku apa ing loro-lorone saka conveyor ing.

●Aplikasi: cocok kanggo produk elektronik cilik assembling lan packing.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Garis perakitan telpon pinter uga dijenengi garis perakitan smartphone, jalur perakitan otomatis smartphone, jalur produksi smartphone, jalur perakitan ponsel.HDL-B1 baris perakitan cocok kanggo telpon pinter perakitan line smartphone ngumpul line, smartphone baris Déwan otomatis, smartphone line produksi, kang utamané conveyor sabuk line, conveyor belt baris Déwan.Produksi iki utamane kanggo ngrakit ponsel semi-rampung.Ana rong konveyor sing mlaku, rong jalur konveyor lan bagean produk sing obah ing conveyor sabuk.Sawetara pelanggan milih siji conveyor sabuk mlaku, sing uga ok.Operator lungguh ing loro-lorone baris perakitan, padha nindakake proyek perakitan ing meja kerja, sing ningkatake efisiensi produksi.Baris perakitan telpon seluler SKD kalebu welding, supaya sistem pembuangan bakal disetel kanggo soldering.Uga kita bisa nyedhiyani ngeculaké bledug-free, Booth resik, kang digunakake kanggo Processing bledug-free ing ponsel SKD, layar tancep, tancep film utama.Line perakitan conveyor sabuk iki, line produksi conveyor sabuk, konfigurasi baris conveyor sabuk bakal kalebu pipe online kompresor udara, lamps, gantungan kanggo screwdrivers, produk Processing struktur kanthong, beting panyimpenan, meja kerja, sockets.Jalur perakitan conveyor sabuk jinis iki, jalur perakitan conveyor, bisa digunakake kanggo jalur perakitan ponsel, jalur perakitan ponsel pintar, jalur perakitan ponsel, jalur perakitan monitor, jalur perakitan pencukur listrik, garis perakitan panggangan listrik, jalur perakitan produk elektronik...

Hongdali uga bisa nyedhiyani sawetara pribadi cilik kanggo baris Déwan kanggo tuku siji-mandeg, kaya screw driver listrik, spring balancer kanggo screwdriver, wesi soldering elektronik, kursi movable, tali bangkekan anti statis, forklift hydraulic manual ...

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

product1

Sugeng rawuh kanca-kanca saka sak ndonya kanggo ngubungi kita kanggo ngrancang pabrik sampeyan.

1. sistem pembuangan

2. pipa udara

3.Lampu LED lan gantungan kanggo obeng

4. struktur saku pangolahan

5. pigura cahya

6. rak panyimpenan

7. mlaku conveyor belt

8.guide alur kanggo conveyor sabuk

9. meja kerja

10. slot kabel soket

11. ngadeg ndhukung

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium (ketebalan 1.5mm)

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon (kekandelan 1.5mm) karo perawatan powder coating

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti statis PVC ijo

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan conveyor sabuk.Merk motor yaiku CPG gearing motor.

Inverter:

Konverter merek JET digunakake kanggo ngontrol kacepetan mlaku sabuk conveyor, kacepetan variabel.

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan:

Kita nggunakake 18mm kekandelan polywood ditutupi karo 2mm kekandelan anti statis ijo pvc.

Meja kerja bisa diselehake ing rong sisih garis perakitan

Meja kerja bisa dadi bangku kerja sing dawa lan pas ing sisih loro garis perakitan

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan bisa diganti dadi bahan stainless steel.

Lampu:

Kita nggunakake lampu LED hemat energi kanthi merek FSL.

Kotak panel kontrol daya:

Ana pratondo tombol cetha kanggo nuduhake operasi, iku gampang lan safety kanggo nangani sabuk conveyor baris Déwan

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Sabuk conveyor baris Déwan desain standar minangka ngisor

Products Details30
Curve Belt Conveyors Systems w11
Products Details28
Products Details33

HDL-B3

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita