Sugeng rawuh ing situs web kita!

Jalur Majelis Sepeda Motor Electric Bike Assembly Line

Katrangan singkat:

Struktur:baris Déwan iki ngandhut conveyors flat plate lan lampu hanging overhead, punika otomatis / semi-otomatis baris Déwan.

 

Aplikasi: cocok kanggopit, e-bike, motor, water heater, motor, kompresor udara, pompa, vacuum cleaner assembling.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sepedha, sepedha motor, sepedha listrik populer banget ing saindenging jagad ing 2021, bakal padha ing taun 2022 sing kita pikirake.Dadi akeh wong sing pengin nyetel tanduran kanggo ngumpulake dhewe.Hongdali nyedhiyakake jalur perakitan motor, jalur perakitan sepeda listrik, jalur perakitan motor.

Motorcycle Assembly line Electric Bike Assembly Line diprodhuksi nganggo conveyor flat plate sing mlaku.Konveyor piring jinis iki cocog kanggo jalur perakitan mancal, jalur perakitan sepeda motor, jalur perakitan sepeda listrik, jalur perakitan motor roda loro.Kothak materi bisa pas ing rong pinggir jalur perakitan motor conveyor plate.Sawetara pelanggan butuh lampu, penggemar, pipa udara bisa dilengkapi nduwur sirah conveyors piring, ing langit-langit.Iku's ok kanggo kita.Kajaba baris asesmbly mancal, Hongdali uga nyedhiyani mburi otomatis baris, multi fungsi dynometer, brake lan alligment pigura chassis kanggo motor, mancal listrik. 

Konveyor piring datar jinis iki kanthi struktur sing kuwat, sing uga cocog kanggo ngrakit produk abot, kayata garis perakitan mesin cuci, garis perakitan kulkas, garis perakitan AC, garis perakitan pemanas banyu listrik, garis perakitan kompresor udara ...

Hondali minangka pabrik sing ngasilake macem-macem jalur perakitan lan konveyor, sing populer banget lan cocog kanggo perakitan peralatan omah.Biasane, conveyors lan jalur perakitan umum, lan cocog kanggo kabeh jinis produk perakitan, mung kudu ngganti ukuran miturut pelanggan.' produk.Hongdali nindakake akeh proyek jaban rangkah kanggo pasar jaban rangkah kanthi jalur perakitan lan konveyor sing berkualitas, lan ndhukung instalasi online lan uga bisa ngirim tim insinyur menyang papan sampeyan karo tim insinyur sing berpengalaman.Sugeng rawuh ing kontak Shirley kanggo ndhukung sampeyan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Struktur kuwat kanggo conveyor flat plate

Plat kualitas apik lan kekandelan cukup

Karet ijo bisa ditutupi ing piring kanggo nglindhungi produk sing obah

chain kualitas apik kanggo conveyors

daya motor kuwat bakal disetel kanggo conveyors piring

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Hondali minangka pabrik sing ngasilake macem-macem jalur perakitan lan konveyor, sing populer banget lan cocog kanggo perakitan peralatan omah.Biasane, conveyor lan jalur perakitan umum, lan cocog kanggo kabeh jinis produk assembling, mung kudu ngganti ukuran miturut produk pelanggan.

Hongdali nindakake akeh proyek jaban rangkah kanggo pasar jaban rangkah kanthi jalur perakitan lan konveyor sing berkualitas, lan ndhukung instalasi online lan uga bisa ngirim tim insinyur menyang papan sampeyan karo tim insinyur sing berpengalaman.Sugeng rawuh ing kontak Shirley kanggo ndhukung sampeyan.

Plate conveyor industri sing ditrapake:

Products Details13
Products Details2
Products Details3
Products Details14

line perakitan water heater

garis perakitan AC

jalur perakitan motor / mancal

line perakitan water heater


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita