Sugeng rawuh ing situs web kita!

Circle Belt Conveyor Assembly Line kanggo Produk Listrik

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemotloro lurusconveyor sabuklan loro conveyor sabuk kurva 180 derajat.

Aplikasi: cocok kanggo produk elektronik cilik assembling, pengecer online ngurutake lanpacking.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Garis Majelis Konveyor Sabuk Lingkaran kanggo Produk Listrik digabungake karo rong set conveyor sabuk kurva 180 derajat, mesin ngowahi sabuk kurva conveyor ing rong ujung garis perakitan cincin iki, sistem conveyor sabuk bunder, garis sabuk cincin, garis perakitan bunder, kanggo nggawe sistem perakitan line dadi bunder.Tabel perakitan lan operator lungguh / ngadeg ing loro-lorone conveyor sabuk daya.Ana lampu, penggemar, pipa udara, soket, rel pemegang obeng...kanggo kasedhiya, sing bisa pas karo rong garis konveyor lurus.Yen sampeyan kudu mlebu ing spasi ing antarane rong garis conveyor lurus, mula kita bisa nglengkapi siji tangga lan operator bisa ngliwati.Jalur perakitan conveyor jinis iki populer banget kanggo baris perakitan bank daya, baris produksi panel surya, baris perakitan panel surya, baris perakitan panel tenaga surya, peralatan baris perakitan speaker.Sistem conveyor bisa dirancang kanggo U-sabuk conveyor kang kalebu siji 180 derajat mesin ngowahi, banjur ora perlu undhak-undhakan lan materi trolley, forklift, buruh bisa mlebu / metu sistem conveyors gampang.Mesthi, conveyors kurva bisa 90 derajat ngowahi conveyor, 45 derajat ngowahi conveyor, sampeyan bisa milih miturut kondisi sampeyan.Conveyor ngowahi jinis iki digunakake digunakake kanggo transportasi gudang lan sistem conveyor sorting logistik.

Hongdali bisa nyedhiyakake oven ing ndhuwur baris perakitan, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor sabuk teflon, conveyor bolong kabel stainless kanggo pangatusan bagean logam, bagean plastik, utawa nyambungake karo oven nyusut.

Honedali uga nyedhiyakake macem-macem roller conveyor, baris perakitan otomatis, baris perakitan manual, baris perakitan roller conveyor, baris perakitan conveyor sabuk kanggo produk listrik cilik, peralatan omah gedhe, kluwarga omah cilik.

Sugeng rawuh kanca-kanca saka sak ndonya kanggo ngubungi kita kanggo ngrancang pabrik sampeyan.

Detail Produk Tampilan

Biasane kita duwe desain ing ngisor iki

Conveyor horisontal

Products Details9

Conveyor miring

Products Details11

Conveyor miring

Products Details10

Detail Produk Tampilan

Konveyor piring datar jinis iki kanthi struktur sing kuwat, sing uga cocog kanggo ngrakit produk abot, kayata garis perakitan mesin cuci, garis perakitan kulkas, garis perakitan AC, garis perakitan pemanas banyu listrik, garis perakitan kompresor udara ...

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon karo perawatan powder coating

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk warata anti statis PVC ijo

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti-selip PVC ijo

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk ireng

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk tahan suhu dhuwur

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk PVC ijo kanthi rok ing sisih

Hopper:

Hopper bisa ditambahake kanggo conveyor, iyub-iyub, dimensi, materi bisa disesuaikan

Sisih nglindhungi bar bisa ditambahake ing conveyors

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo conveyor sabuk, daya motor bakal disetel miturut kapasitas muatan conveyor

Sisih nglindhungi bar bisa ditambahake ing conveyors

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Hongdali bisa nyedhiyakake oven ing ndhuwur baris perakitan, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor sabuk teflon, conveyor bolong kabel stainless kanggo pangatusan bagean logam, bagean plastik, utawa nyambungake karo oven nyusut.

Honedali uga nyedhiyakake macem-macem roller conveyor, baris perakitan otomatis, baris perakitan manual, baris perakitan roller conveyor, baris perakitan conveyor sabuk kanggo produk listrik cilik, peralatan omah gedhe, kluwarga omah cilik.

Desain liyane kaya ing ngisor iki:

Green PVC Belt Conveyors Syste6
Products Details2
Products Details7
Products Details3

HDL-B35

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita