Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pabrik Pasokan Variabel Speed ​​Belt Conveyor Tabel karo Tabel Stainless Steel ing Sisih

Katrangan singkat:

Struktur: conveyor sabuk ing middlelan loro meja ing loro-lorone saka conveyor ing.

 

Aplikasi: cocok kanggo produk elektronik cilik assembling lan packing.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Tabel Konveyor Sabuk Kacepetan Variabel Pabrik iki kanthi Tabel Stainless Steel ing Sisih, kalebu siji sabuk conveyor PVC ing tengah lan loro meja stainless steel ing sisih pinggir conveyor sabuk.Sabuk conveyor iku sabuk conveyor PVC ijo lan kacepetan mlaku conveyor bisa diatur miturut pelanggan'kahanan.Tabel diprodhuksi dening 201 stainless steel utawa 304 stainless steel kanggo ketemu pelanggan beda'syarat.Hongdali nyedhiyakake baris conveyor grosir, meja conveyor grosir, meja conveyor stainless steel, conveyor kacepetan variabel, conveyor kacepetan luwes.Line conveyor jinis iki, meja conveyor, meja conveyor stainless steel gampang kanggo operate lan nyetel.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

product1

Sugeng rawuh kanca-kanca saka sak ndonya kanggo ngubungi kita kanggo ngrancang pabrik sampeyan.

1. sistem pembuangan

2. pipa udara

3.Lampu LED lan gantungan kanggo obeng

4. struktur saku pangolahan

5. pigura cahya

6. rak panyimpenan

7. mlaku conveyor belt

8.guide alur kanggo conveyor sabuk

9. meja kerja

10. slot kabel soket

11. ngadeg ndhukung

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium (ketebalan 1.5mm)

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon (kekandelan 1.5mm) karo perawatan powder coating

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti statis PVC ijo

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan conveyor sabuk.Merk motor yaiku CPG gearing motor.

Inverter:

Konverter merek JET digunakake kanggo ngontrol kacepetan mlaku sabuk conveyor, kacepetan variabel.

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan:

Kita nggunakake 18mm kekandelan polywood ditutupi karo 2mm kekandelan anti statis ijo pvc.

Meja kerja bisa diselehake ing rong sisih garis perakitan

Meja kerja bisa dadi bangku kerja sing dawa lan pas ing sisih loro garis perakitan

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan bisa diganti dadi bahan stainless steel.

Lampu:

Kita nggunakake lampu LED hemat energi kanthi merek FSL.

Kotak panel kontrol daya:

Ana pratondo tombol cetha kanggo nuduhake operasi, iku gampang lan safety kanggo nangani sabuk conveyor baris Déwan

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Sabuk conveyor baris Déwan desain standar minangka ngisor

Products Details30
Curve Belt Conveyors Systems w11
Products Details28
Products Details33

HDL-B3

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita