Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pasokan Pabrik Konveyor Sabuk Transmisi Otomatis Kacepetan sing Bisa Diatur kanthi Baffle Sisih Loro

Katrangan singkat:

Konveyor Inkjet

Konveyor Sabuk Transmisi

Conveyors karo Side Baffle

Coding Conveyors


  • Jumlah Pesanan Min:1 atur
  • Lead Time:7 dina
  • Paket:ekspor kasus kayu
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka produk

    Konveyor Sabuk Transmisi Otomatis Kacepetan Pabrik iki kanthi Baffle Sisih Loro, uga diarani conveyor inkjet, conveyor sabuk kanggo mesin coding inkjet, conveyor sabuk transmisi, conveyor karo baffle sisih, conveyor coding.Tabel conveyor jinis iki bisa dilengkapi printer inkjet lan krenjang kanggo mujudake operasi pipa lan ningkatake efisiensi kerja.Conveyors sampeyan bisa nyetel kacepetan conveyor liwat controller kacepetan.Sabuk conveyor nganggo sabuk industri tahan nyandhang, sing ayu lan awet kanthi jembaré 19cm, sing bisa nyukupi kabutuhan paling akeh pelanggan.Yen sampeyan perlu widths liyane, hubungi kita.Kanggo baffle sisih conveyor, dhuwur lan jembaré bisa diatur miturut produk kanggo nglindhungi produk supaya ora tiba saka conveyors.

    Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

    Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

    Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita