Sugeng rawuh ing situs web kita!

Conveyors Roller Karet Gravitasi kanggo Mesin X-Ray

Katrangan singkat:

● Struktur: roller jinis ikiconveyor kalebu rollers conveyor karet karo pigura profil aluminium

●Aplikasi: cocok kanggo nyambungake karo mesin X-Ray ing bandara / stasiun sepur.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Konveyor Roller Karet Gravitasi kanggo Mesin X-Ray, bandara lan stasiun sepur nggunakake conveyor roller gravitasi jinis iki kanggo nyambungake karo mesin sinar-X, papan umum liyane, kaya rumah sakit uga butuh.Ana set roller jero kanggo mesin X-Ray, set roller njaba kanggo mesin X-ray, set roller metu kanggo mesin X-Ray kanggo pilihan.Roller conveyor gravitasi ditutupi karo karet ing lumahing kanggo nglindhungi bagasi ora scratching, kang ora bakal rusted lan duwe klalen becik, uga roller safety bakal disetel kanggo conveyors roller gravitasi, banjur bakal gampang push metu. iku yen jamming karo conveyors roller karet gravitasi.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Products Details1
Roller conveyor bisa dadi gravitasi roller conveyor lan daya roller conveyors kanggo produk entheng industri lan produk abot industri.
Informasi roller conveyor:
Bahan rangka: baja utawa aluminium
Bahan rol: karet/stainless steel/baja
Jarak (P): kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Jembar migunani: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Ukuran produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Bobot produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Daya utawa non daya: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi

Detail Produk Tampilan

Pigura baja karbon karo roller conveyor stainless steel lan nglindhungi tabung bar ing sisih

Pigura baja karbon karo roller conveyor stainless steel lan nglindhungi pvc bar ing sisih

Bingkai profil aluminium kanthi roller stainless steel

Macem-macem rol conveyor kanggo pilihan

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Roller conveyor industri ditrapake:

Products Details11
Products Details15
Products Details17
Warehouse Roller Conveyors Tra4

roller conveyor kanggo X-ray

roller conveyor baris Déwan

warehouse / sistem logistik

roller conveyor baris Déwan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita