Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kurva Roller Curve Conveyors karo 45/90/180 Derajat Turning Conveyors Tabel

Katrangan singkat:

● Struktur: conveyor jinis iki kurva conveyor, kang bisa dadi sudhut beda.

●Aplikasi: cocok kanggo nyambungake karo conveyors liyane lan mesin.

 


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

Curve Roller Curve Conveyors karo 45/90/180 Degree Turning Conveyors Tables dirancang karo 45 degree conveyors utawa 90 degree conveyors utawa 180 degree conveyors, sing powered roller conveyors.Conveyor ngowahi jinis iki digunakake digunakake kanggo sistem conveyor transmisi gudang lan industri logistik, uga bisa digunakake kanggo nyambungake karo mesin liyane kanggo nggawe desain dadi sistem conveyor kurva.Rol kanggo konveyor rol listrik bisa dadi bahan sing beda-beda sing cocog karo macem-macem jinis produk sistem konveyor transportasi, kayata konveyor rol karet, rol konveyor karet, rega konveyor rol stainless steel, rol konveyor roda skating.Konveyor roller bermotor uga diarani garis rol listrik.Konveyor roller otomatis Hongdali nggunakake komponen roller conveyors kualitas, kanthi periode garansi kualitas conveyor.Hongdali uga nyedhiyakake conveyor sabuk kurva kanthi sudut sing beda.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Detail Produk Tampilan

product details1
Conveyor kurva bisa dadi conveyor sabuk kurva, conveyor roller kurva lan uga bisa dadi conveyor kurva 45 derajat, conveyor kurva 90 derajat, conveyor kurva 180 derajat ...
Conveyor kurva (konveyor ngowahi) Dimensi:
Radius njero: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Jembar migunani: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Ukuran produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Bobot produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Ngarepake kacepetan mlaku: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi

Conveyor kurva industri ditrapake

nyambungake karo baris perakitan

sistem gudang

industri logistik

Bingkai baja karbon kanthi conveyor kurva jinis sabuk ijo

Bingkai baja karbon kanthi conveyor kurva jinis roller

Bingkai baja karbon kanthi conveyor kurva jinis roda skate

Pigura baja karbon kanthi conveyor kurva jinis sabuk kanggo produk entheng

Bisa diganti pigura stainless steel lan conveyor sabuk biru

Rangka baja tahan karat kanthi konveyor kurva sabuk panganan

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo conveyor sabuk, daya motor bakal disetel miturut kapasitas muatan conveyor

Inverter utawa pengontrol kacepetan:

Konverter merek JET utawa pengontrol kacepetan digunakake kanggo ngontrol kacepetan mlaku sabuk conveyor, kacepetan variabel.

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Hongdali minangka produsen macem-macem sistem konveyor lan jalur perakitan, kalebu konveyor sabuk, konveyor roller, konveyor kurva, gudang lan sistem konveyor logistik, baris perakitan peralatan omah, baris perakitan produk listrik, baris perakitan laptop, baris perakitan komputer, tv jalur perakitan, jalur perakitan sepeda listrik, jalur perakitan AC, jalur perakitan pemanas banyu listrik, jalur perakitan mesin cuci ...

Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem alat lan peralatan kanggo jalur perakitan industri, kaya obeng, kompresor udara, mesin sealing, mesin strapping, wesi soldering elektronik, kursi, forklift ... Sugeng rawuh ing Shirley kanggo ngrancang proyek sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita