Sugeng rawuh ing situs web kita!

Warehouse Roller Conveyors Sistem Transmisi

Katrangan singkat:

●Struktur: jinis ikisistem conveyor bisa kalebu rollers conveyor daya lan rollers conveyor non daya.

 

● Aplikasi: cocok kanggogudang utawa sistem transportasi logistik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Product Warehouse Roller Conveyors Transmission System diprodhuksi karo roller idler conveyors, bisa dirancang kanggo motorized roller conveyors dadi gravitasi roller conveyors sistem.Hongdali wis berpengalaman lan profesional ing nggawe sistem conveyor roller, yaiku produsen conveyor roller ing Shenzhen, China.Ana konveyor gravitasi, sistem roller gravitasi, sistem konveyor tenaga manungsa, rol konveyor daya, konveyor idler.Peralatan conveyor iki, mesin conveyor, mesin conveyor digunakake akeh ing sistem conveyor gudang, ngirit biaya tenaga kerja.Roller conveyor uga bisa digunakake kanggo sistem ngurutake logistik.

Konveyor gravitasi lan konveyor roller bermotor uga digunakake kanggo jalur perakitan kita.Conveyor roller gravitasi dadi baris perakitan manual, baris perakitan tenaga kerja sing minangka jalur perakitan jinis ekonomi kanthi biaya murah kanggo garis perakitan peralatan omah sing beda.Conveyor roller stainless steel digunakake digunakake kanggo baris perakitan panel tv ing kamar sing resik.Garis perakitan manual kanggo garis perakitan TV SKD uga digunakake conveyor roller jinis iki, mung pas karo lampu, struktur kanthong A4, pipa udara, gantungan obeng ing conveyor roller.

Hongdali minangka produsen conveyor roller ing Shenzhen, rollers bisa ditutupi pu, pvc.Rollers materi bisa galvanis, stainless steel lan jinis roller bisa gravitasi rollers, mimpin rollers, tension rollers, kang bisa dirancang kanggo kurva conveyors sistem karo 45 degree conveyors, 90 degree conveyors, 180 degree conveyors utawa ngarepke liyane dadi conveyors lengkap. sistem.

Hongdali minangka produsen macem-macem sistem konveyor lan jalur perakitan, kalebu konveyor sabuk, konveyor roller, konveyor kurva, gudang lan sistem konveyor logistik, baris perakitan peralatan omah, baris perakitan produk listrik, baris perakitan laptop, baris perakitan komputer, tv baris perakitan, baris Déwan pit listrik, baris Déwan air conditioner, baris Déwan pemanas banyu listrik, baris Déwan mesin ngumbah ... Hongdali uga nyedhiyani macem-macem pribadi lan peralatan kanggo baris Déwan industri, kaya screwdriver, kompresor online, mesin sealing, mesin strapping , wesi solder elektronik, kursi, forklift...Sugeng rawuh ing kontak Shirley kanggo ngrancang proyek sampeyan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Products Details1
Roller conveyor bisa dadi gravitasi roller conveyor lan daya roller conveyors kanggo produk entheng industri lan produk abot industri.
Informasi roller conveyor:
Bahan rangka: baja utawa aluminium
Bahan rol: karet/stainless steel/baja
Jarak (P): kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Jembar migunani: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Ukuran produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Bobot produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Daya utawa non daya: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi

Detail Produk Tampilan

Pigura baja karbon karo roller conveyor stainless steel lan nglindhungi tabung bar ing sisih

Pigura baja karbon karo roller conveyor stainless steel lan nglindhungi pvc bar ing sisih

Bingkai profil aluminium kanthi roller stainless steel

Macem-macem rol conveyor kanggo pilihan

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Roller conveyor industri ditrapake:

Products Details11
Products Details15
Products Details17
Warehouse Roller Conveyors Tra4

roller conveyor kanggo X-ray

roller conveyor baris Déwan

warehouse / sistem logistik

roller conveyor baris Déwan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita