Sugeng rawuh ing situs web kita!

Konveyor Sabuk Food Grade Putih karo Bingkai Stainless Steel kanggo Biskuit Roti

Katrangan singkat:

Konveyor Biskuit

Konveyor Roti

Conveyor kelas pangan

Konveyor Stainless Steel


  • Jumlah Pesanan Min:1 atur
  • Lead Time:7 dina
  • Paket:ekspor kasus kayu
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka produk

    Konveyor Sabuk Kelas Pangan Putih iki kanthi Bingkai Baja Tahan Karat kanggo Biskuit Roti, tegese konveyor jinis iki cocog kanggo panganan, kayata konveyor biskuit, konveyor roti, konveyor buah, konveyor panganan, yaiku konveyor panganan sing beda-beda.Uga conveyor panganan jinis iki cocog kanggo conveyor obat, conveyor dandanan.Sabuk konveyor sing mlaku bisa dadi warna putih utawa biru, lan pigura konveyor panganan yaiku stainless steel lan bisa disentuh karo panganan, sing aman.Conveyor bahan pangan bisa dadi permukaan sing rata utawa lancar, lan bisa dadi garis conveyor lurus lan garis conveyor ngobati, garis conveyor slope kanggo nyukupi kahanan tanduran.

    Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

    Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

    Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita