Sugeng rawuh ing situs web kita!

Conveyors Sabuk Dhuwur Luwes Conveyors Conveyors karo Hopper

Katrangan singkat:

Struktur:conveyor sabuk karo profil aluminium karo hopper.

Aplikasi: cocok kanggo ngirim materi akeh, mesin injeksi.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Conveyors Incline karo produk Hopper uga disebut Conveyors sabuk condhong, Conveyors climbing conveyors, Conveyors slope, Conveyors conveyors, conveyors vertikal sabuk.Conveyors sabuk pvc jinis iki cocok kanggo conveyors ngecor injeksi, hoppers bisa ditambahake menyang conveyors kanggo nyekel bagean injeksi kanggo mesin injeksi.Uga peralatan cooling bisa ditambahake ing ndhuwur conveyors sabuk, conveyors bolong kabel dadi conveyors sabuk cooling lan conveyors cooling, digunakake digunakake kanggo conveyors industri.Rega conveyor sabuk iki cukup lan conveyor awet.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris. 

Biasane kita duwe desain ing ngisor iki

Conveyor horisontal

Products Details9

Conveyor miring

Products Details11

Conveyor miring

Products Details10

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon karo perawatan powder coating

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk warata anti statis PVC ijo

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti-selip PVC ijo

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk ireng

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk tahan suhu dhuwur

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk PVC ijo kanthi rok ing sisih

Hopper:

Hopper bisa ditambahake kanggo conveyor, iyub-iyub, dimensi, materi bisa disesuaikan

Sisih nglindhungi bar bisa ditambahake ing conveyors

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo conveyor sabuk, daya motor bakal disetel miturut kapasitas muatan conveyor

Sisih nglindhungi bar bisa ditambahake ing conveyors

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Desain liyane kaya ing ngisor iki:

Green PVC Belt Conveyors Syste6
Products Details2
Products Details7
Products Details3

HDL-B35

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita