Sugeng rawuh ing situs web kita!

Sistem Konveyor Sabuk PVC Ijo kanthi Dhuwur sing bisa diatur

Katrangan singkat:

Struktur:conveyor sabuk dhuwur luwes karo pigura profil aluminium lan sabuk PVC ijo.

 

Aplikasi: cocok kanggotransportasi produk cahya lan printing inkjet.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem Konveyor Sabuk PVC Ijo iki kanthi Dhuwur sing bisa diatur, uga diarani conveyor sabuk horisontal, konveyor cilik, konveyor sing bisa dipindhah, sistem konveyor seluler, mesin sabuk konveyor, mesin konveyor sabuk, mesin sabuk konveyor, mesin konveyor sabuk, konveyor jinis sabuk.Dhuwur bisa luwes ing 350mm, yen dhuwur sawetara luwes, hubungi kita, kita duwe tim engineers kanggo ndhukung.Kabeh aksesoris sabuk conveyor, komponen conveyor, bagean conveyor, kualitas dijamin.Conveyors bisa dadi conveyor sabuk horisontal, conveyors miring karo hopper, conveyors Z, Conveyors kepekso ... Kanggo sabuk mlaku, kita duwe sabuk pvc ijo, sabuk pu putih, sabuk bolong kabel, sabuk Teflon, sabuk stainless steel, sampeyan bisa milih miturut kondisi produk sampeyan.Pigura conveyor bisa profil aluminium, utawa pigura logam karo perawatan powder coating lan werna bisa selaras, werna standar Hongdali putih, langit biru lan werna abu-abu cahya.Konveyor sabuk cilik, konveyor mini digunakake kanggo konveyor percetakan inkjet, konveyor cetak topeng, konveyor mesin injeksi.Conveyor sabuk horisontal bisa nglengkapi roda / kastor, banjur konveyor minangka konveyor sing bisa dipindhah, sing trep banget.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Biasane kita duwe desain ing ngisor iki

Conveyor horisontal

Products Details9

Conveyor miring

Products Details11

Conveyor miring

Products Details10

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon karo perawatan powder coating

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk warata anti statis PVC ijo

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti-selip PVC ijo

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk ireng

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk tahan suhu dhuwur

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk PVC ijo kanthi rok ing sisih

Hopper:

Hopper bisa ditambahake kanggo conveyor, iyub-iyub, dimensi, materi bisa disesuaikan

Sisih nglindhungi bar bisa ditambahake ing conveyors

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo conveyor sabuk, daya motor bakal disetel miturut kapasitas muatan conveyor

Sisih nglindhungi bar bisa ditambahake ing conveyors

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Desain liyane kaya ing ngisor iki:

Green PVC Belt Conveyors Syste6
Products Details2
Products Details7
Products Details3

HDL-B35

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita