Sugeng rawuh ing situs web kita!

Sistem Konveyor Sabuk Kurva kanthi Tabel Konveyor Puteran 45/90/180 Derajat

Katrangan singkat:

●Struktur: baris Déwan jinis iki ngandhut loro conveyor sabuk sakcara lan loro 180 degree kurva conveyors sabuk.

 

●Aplikasi: cocok kanggo produk elektronik cilik assembling, pengecer online ngurutake lan packing.

 


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Item Curve Belt Conveyors Systems karo 45/90/180 Degree Turning Conveyors Tables utamané ngemot loro set 180 degree kurva conveyors sabuk, 2 set sakcara conveyors sabuk.Sistem konveyor kasebut uga diarani garis konveyor bunder, sistem konveyor bunder, sistem konveyor bunder, konveyor o, garis sabuk dering.Yen panggonan sampeyan diwatesi, sistem conveyor iki cocog kanggo sampeyan.Conveyor sabuk kurva bisa dadi conveyor kurva 90 derajat, 45 derajat, 180 derajat, sudut apa wae bisa disesuaikan miturut panggonan lan produk sampeyan.Kacepetan mlaku kanggo conveyors ngowahi iku variabel lan gampang kanggo ngontrol sistem mlaku.Tombol darurat bisa disetel kanggo sistem conveyor sabuk.Konveyor kurva bisa digawe kanthi macem-macem bahan, kayata sabuk PVC ijo, roller stainless steel, sabuk PU putih bahan pangan kanggo industri panganan.Garis conveyor bisa dadi kurva conveyor sabuk daya.Conveyor kurva bisa disambungake karo tungku nyusut panas, oven, jalur perakitan, industri logistik, sistem gudang.Lampu, sensor bisa ditambahake menyang batang conveyor kurva dadi sistem konveyor otomatis.Hongdali uga nyedhiyakake conveyor sabuk garis lurus lan conveyor roller.

Hongdali minangka produsen macem-macem sistem konveyor lan jalur perakitan, kalebu konveyor sabuk, konveyor roller, konveyor kurva, gudang lan sistem konveyor logistik, baris perakitan peralatan omah, baris perakitan produk listrik, baris perakitan laptop, baris perakitan komputer, tv baris perakitan, baris Déwan pit listrik, baris Déwan air conditioner, baris Déwan pemanas banyu listrik, baris Déwan mesin ngumbah ... Hongdali uga nyedhiyani macem-macem pribadi lan peralatan kanggo baris Déwan industri, kaya screwdriver, kompresor online, mesin sealing, mesin strapping , wesi solder elektronik, kursi, forklift...Sugeng rawuh ing kontak Shirley kanggo ngrancang proyek sampeyan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Detail Produk Tampilan

product details1
Conveyor kurva bisa dadi conveyor sabuk kurva, conveyor roller kurva lan uga bisa dadi conveyor kurva 45 derajat, conveyor kurva 90 derajat, conveyor kurva 180 derajat ...
Conveyor kurva (konveyor ngowahi) Dimensi:
Radius njero: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Jembar migunani: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Ukuran produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Bobot produk pindah: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi
Ngarepake kacepetan mlaku: kudu dibutuhake sadurunge kuotasi

Conveyor kurva industri ditrapake

nyambungake karo baris perakitan

sistem gudang

industri logistik

Bingkai baja karbon kanthi conveyor kurva jinis sabuk ijo

Bingkai baja karbon kanthi conveyor kurva jinis roller

Bingkai baja karbon kanthi conveyor kurva jinis roda skate

Pigura baja karbon kanthi conveyor kurva jinis sabuk kanggo produk entheng

Bisa diganti pigura stainless steel lan conveyor sabuk biru

Rangka baja tahan karat kanthi konveyor kurva sabuk panganan

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo conveyor sabuk, daya motor bakal disetel miturut kapasitas muatan conveyor

Inverter utawa pengontrol kacepetan:

Konverter merek JET utawa pengontrol kacepetan digunakake kanggo ngontrol kacepetan mlaku sabuk conveyor, kacepetan variabel.

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Hongdali minangka produsen macem-macem sistem konveyor lan jalur perakitan, kalebu konveyor sabuk, konveyor roller, konveyor kurva, gudang lan sistem konveyor logistik, baris perakitan peralatan omah, baris perakitan produk listrik, baris perakitan laptop, baris perakitan komputer, tv jalur perakitan, jalur perakitan sepeda listrik, jalur perakitan AC, jalur perakitan pemanas banyu listrik, jalur perakitan mesin cuci ...

Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem alat lan peralatan kanggo jalur perakitan industri, kaya obeng, kompresor udara, mesin sealing, mesin strapping, wesi soldering elektronik, kursi, forklift ... Sugeng rawuh ing Shirley kanggo ngrancang proyek sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita