Sugeng rawuh ing situs web kita!

Fleksibel Roller Conveyors Teleskopik Unloading/loading Conveyors

Katrangan singkat:

Fleksibel Unloading/loading Conveyors

Expandable Roller Conveyors

Konveyor Roller Teleskopik Tanpa Daya


  • Jumlah Pesanan Min:1 atur
  • Lead Time:7 dina
  • Paket:ekspor kasus kayu
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka produk

    Iki Fleksibel Roller Conveyors Teleskopik Unloading / loading Conveyors, dilengkapi rollers gravitasi lan mindhah barang dening conveyor teleskopik beda gravitasi dhuwur.Mesin conveyor unloading tanpa daya iki ora butuh daya, mula biaya kanggo conveyor roller fleksibel iki, conveyor roller sing bisa diupgrade, conveyor fleksibel gravitasi, conveyor unloading tanpa daya, conveyor teleskopik gravitasi, Conveyor Roller Expandable gravitasi luwih murah tinimbang conveyor loading / unloading jinis liyane.Roller conveyor sing bisa digedhekake yaiku dawa lan dhuwur sing bisa dilebokake lan luwes, sing cocog kanggo produk unloading lan loading ing macem-macem kahanan lan ngirit biaya tenaga kerja kanggo sampeyan.

    Conveyor fleksibel jinis iki nduweni fitur ing ngisor iki:

    1. Gampang kanggo maintainance .Struktur prasaja, gampang kanggo ngumpul lan operate, iku gampang banget kanggo nyambungake akeh Unit bebarengan.

    2.Small papan dikuwasani, kabèh baris conveyor teleskop, tingkat expansion punika: 1:3, Iku gampang kanggo ngganti conveyor rute lan arah miturut mbutuhake.

    3. Bobot entheng lan obah kanthi gampang, saben kapasitas unit maksimal 66 lbs (30kgs).

    4. Nuduhake arah lan sudut bisa diganti kanthi bebas, ndhukung dhuwur sikil bisa diatur karo kastor

    5. Kabèh conveyor bisa pindhah menyang ngendi wae miturut apa mbutuhake, karo brake pad ing casters, conveyor bisa mandheg ing ngendi wae banget.

    Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis conveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan kanggo piranti omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

    Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita