Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pallet Manual Roller Conveyors Majelis Lines karo Low Cost

Katrangan singkat:

Struktur:baris perakitan tenaga kerja jinis iki ngemot conveyor roller gravitasi lan palet ijo, baris perakitan non-daya.

Aplikasi: cocok kanggo macem-macem jinisassembling / testing piranti ngarep.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Hongdali nyedhiyakake baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Garis Majelis Konveyor Roller Pallet Manual iki kanthi Biaya Murah utamane ngemot rong garis roller gravitasi ing sisih pinggir jalur perakitan non motor lan palet obah.Conveyor gravitasi diprodhuksi nganggo roller gravitasi stainless steel, mesthine sampeyan bisa milih roller galvanis gravitasi sing regane murah.Pallet ijo perkakas kanggo baris perakitan dipindhah dening meksa manungsa.Buruh ngadeg / lungguh ing sisih loro garis perakitan manual lan nindakake pakaryan perakitan ing palet, banjur push palet kanggo dipindhah menyang stasiun kerja sabanjure, sing palet bisa dipindhah dening bunder lan buruh ora perlu nggawa palet saka pungkasan nganti wiwitan.

Piring perkakas iki dirancang kanggo rong lapisan, lapisan ndhuwur iku iyub-iyub bunder lan bisa muter kanthi 360 derajat, sing akeh bantuan kanggo produk assembling.Utawa sampeyan bisa milih mung siji lapisan kanggo ngurangi biaya kanggo baris Déwan.Rol gravitasi ndhukung gerakan palet, sing gampang dipindhah ing roda.Kanggo pallets obah ndhukung, ana wheel roller line lan Laifu wheel, roller kanggo pilihan.Sampeyan bisa milih miturut kondisi produk sampeyan.Sistem konveyor gravitasi jinis iki, konveyor roller tenaga kerja, konveyor tenaga kerja, garis perakitan cilik, jalur produksi skala cilik murah lan populer banget ing pasar Afrika.

Garis perakitan tenaga kerja jinis iki uga cocog kanggo garis perakitan tv ukuran cilik, baris perakitan printer 3d, baris perakitan DVD, baris perakitan pamuter DVD, garis perakitan rumah tangga listrik sing entheng, garis perakitan peralatan omah sing entheng lan kabeh jinis peralatan elektronik, kompor gas, sawetara hood, jedhing lan manufaktur liyane, darmabakti kanggo Perkakas gas, sawetara hood, jedhing lan Déwan banyu liyane, stabil, aman, dipercaya, gampang kanggo operate. 

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Kanggo piranti lan peralatan, kita nyedhiyakake kaya driver sekrup listrik, spring balancer kanggo obeng, wesi solder elektronik, kursi sing bisa dipindhah, tali pergelangan tangan antistatik, forklift hidrolik manual, mesin penyegel, mesin pengikat pita, mesin pemotong laser / ukiran ... rincian hubungi kita kanggo item liyane.Hongdali nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo sampeyan.

Manual roller conveyor baris perakitan

Pad eva ireng kanthi tutup kain anti statis, kekerasan 55

Manual roller conveyor baris perakitan

Nyedhiyakake macem-macem pallets kanggo ngrakit tv

EVA pad dijamin kain bisa diganti minangka panjalukan pelanggan

conveyor sabuk ngisor kanggo pallets / eva pad bali

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Kanggo garis perakitan tv garis lurus, luwih becik ngeset siji conveyor sabuk warata ing ngisor baris perakitan kanggo bali pad lan nyetel loro lifters kanggo nyekel pad saka ndhuwur / ngisor, sampeyan bisa ngirit biaya tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja para pekerja.

Nanging biaya luwih dhuwur tinimbang bunder manual LED TV assembling line.Yen sampeyan pamula, banjur baris perakitan manual jinis iki minangka pilihan sing apik.

Garis perakitan manual jinis iki uga cocog kanggo produk liyane, mung kudu ngganti ukuran miturut produk sing arep dirakit utawa diangkut.Hubungi kanggo desain paling anyar miturut produk sampeyan.

 

Manual Roller Conveyor TV Asse2
Manual Roller Conveyor TV Asse3
Manual Roller Conveyor TV Asse15
Manual Roller Conveyor TV Asse1

MANUAL ROLLER CONVEYOR TV Majelis LINE WITH LOW COST

MANUAL ROLLER CONVEYOR TV Majelis LINE WITH LOW COST

MANUAL ROLLER CONVEYOR TV Majelis LINE WITH LOW COST

MANUAL ROLLER CONVEYOR TV Majelis LINE WITH LOW COST


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita