Sugeng rawuh ing situs web kita!

Lines Majelis Water Heater Listrik karo Conveyors Plate

Katrangan singkat:

Struktur:baris Déwan iki ngandhut conveyors flat plate lan lampu hanging overhead, punika otomatis / semi-otomatis baris Déwan.

 

Aplikasi: cocok kanggopit, e-bike, motor, water heater, motor, kompresor udara, pompa, vacuum cleaner assembling.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Garis Majelis Pemanas Banyu Listrik karo Konveyor Plat, yaiku, baris perakitan iki ngemot conveyor piring, umume proyek assembling rampung ing conveyor chain plate, sing cocog kanggo garis perakitan pemanas banyu listrik, garis perakitan pemanas banyu gas, perakitan banyu solar. baris.Overhead bisa ditambahake lampu, penggemar, pipa udara ... mesthi, bisa pas ing sisih conveyor piring.Uga conveyor piring jinis iki uga digunakake kanggo jalur perakitan sepeda listrik, garis perakitan mesin cuci, garis perakitan kulkas, garis perakitan kompresor udara, garis perakitan motor.

Jalur perakitan pemanas banyu listrik, jalur perakitan dispenser banyu, garis perakitan AC bisa kalebu conveyor chain slat, conveyor sabuk, conveyor pallet.

Hongdali nyedhiyakake baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Kanggo piranti lan peralatan, kita nyedhiyakake kaya driver sekrup listrik, spring balancer kanggo obeng, wesi solder elektronik, kursi sing bisa dipindhah, tali pergelangan tangan antistatik, forklift hidrolik manual, mesin penyegel, mesin pengikat pita, mesin pemotong laser / ukiran ... rincian hubungi kita kanggo item liyane.Hongdali nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo sampeyan.

Struktur kuwat kanggo conveyor flat plate

Plat kualitas apik lan kekandelan cukup

Karet ijo bisa ditutupi ing piring kanggo nglindhungi produk sing obah

chain kualitas apik kanggo conveyors

daya motor kuwat bakal disetel kanggo conveyors piring

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Hondali minangka pabrik sing ngasilake macem-macem jalur perakitan lan konveyor, sing populer banget lan cocog kanggo perakitan peralatan omah.Biasane, conveyor lan jalur perakitan umum, lan cocog kanggo kabeh jinis produk assembling, mung kudu ngganti ukuran miturut produk pelanggan.

Hongdali nindakake akeh proyek jaban rangkah kanggo pasar jaban rangkah kanthi jalur perakitan lan konveyor sing berkualitas, lan ndhukung instalasi online lan uga bisa ngirim tim insinyur menyang papan sampeyan karo tim insinyur sing berpengalaman.Sugeng rawuh ing kontak Shirley kanggo ndhukung sampeyan.

Plate conveyor industri sing ditrapake:

Products Details13
Products Details2
Products Details3
Products Details14

line perakitan water heater

garis perakitan AC

jalur perakitan motor / mancal

line perakitan water heater


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita