Sugeng rawuh ing situs web kita!

Jalur Perakitan Produk Elektronik Cilik karo Bangku Kerja ing Loro Sisi

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemot conveyor sabuk ing middlelan loro bangku kerja ing sisih loro conveyor.

 

Aplikasi: cocok kanggo produk elektronik cilik assembling lan packing.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Baris conveyor jinis iki kanggo elektronik uga dijenengi meja conveying, baris perakitan panel lcd sabuk, meja baris perakitan, baris perakitan bisa digunakake.Garis perakitan HDL-B3 cocok kanggo baris perakitan paket baterei, baris perakitan CCTV, meja perakitan elektronik, sing utamane conveyor sabuk PVC ijo, baris perakitan pvc ijo, conveyor sabuk ijo, conveyor daya, sistem sabuk conveyor pvc datar.Ana siji conveyor mlaku lan produk bagean obah ing conveyor sabuk, sistem conveyor sabuk.Operator lungguh ing loro-lorone baris perakitan, padha nindakake proyek perakitan ing meja kerja, sing ningkatake efisiensi produksi.Bahan meja perakitan yaiku bahan stainless steel.Sistem pembuangan bakal disetel kanggo soldering.Meja conveyor iki, sabuk panel lcd panel perakitan, meja baris perakitan, baris perakitan sing bisa digunakake bisa ditambahake kompresor udara pipa udara, lampu, gantungan kanggo obeng, struktur kanthong pangolahan produk, rak panyimpenan, meja kerja, soket.Sampeyan bisa milih miturut kabutuhan.Jalur perakitan jinis iki gampang dioperasi lan biaya kompetitif.

Jalur perakitan obah iki bisa digunakake kanggo baris perakitan telpon, baris produksi telpon, baris perakitan rice cooker, baris perakitan soket, baris perakitan panel surya...Konveyor sabuk ijo bisa anti-statis utawa normal, bisa digunakake kanggo produk transportasi, uga sawetara pelanggan mbutuhake conveyor sabuk kanggo nindakake sistem conveyor gudang.Biasane, kita kudu ngerti produk sampeyan, ukuran lan bobot produk, banjur disaranake sampeyan baris perakitan lan konveyor sing cocog kanggo sampeyan.Biaya uga tundhuk jinis jalur perakitan lan conveyor.

Hongdali nyedhiyakake sistem konveyor kanthi garis sabuk, garis roller, garis rantai utawa garis konveyor piring, sampeyan bisa nglengkapi palet, pengangkat, robot kanggo sistem konveyor lan sistem baris perakitan. 

product1

Sugeng rawuh kanca-kanca saka sak ndonya kanggo ngubungi kita kanggo ngrancang pabrik sampeyan.

1. sistem pembuangan

2. pipa udara

3.Lampu LED lan gantungan kanggo obeng

4. struktur saku pangolahan

5. pigura cahya

6. rak panyimpenan

7. mlaku conveyor belt

8.guide alur kanggo conveyor sabuk

9. meja kerja

10. slot kabel soket

11. ngadeg ndhukung

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium (ketebalan 1.5mm)

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon (kekandelan 1.5mm) karo perawatan powder coating

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti statis PVC ijo

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan conveyor sabuk.Merk motor yaiku CPG gearing motor.

Inverter:

Konverter merek JET digunakake kanggo ngontrol kacepetan mlaku sabuk conveyor, kacepetan variabel.

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan:

Kita nggunakake 18mm kekandelan polywood ditutupi karo 2mm kekandelan anti statis ijo pvc.

Meja kerja bisa diselehake ing rong sisih garis perakitan

Meja kerja bisa dadi bangku kerja sing dawa lan pas ing sisih loro garis perakitan

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan bisa diganti dadi bahan stainless steel.

Lampu:

Kita nggunakake lampu LED hemat energi kanthi merek FSL.

Kotak panel kontrol daya:

Ana pratondo tombol cetha kanggo nuduhake operasi, iku gampang lan safety kanggo nangani sabuk conveyor baris Déwan

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Sabuk conveyor baris Déwan desain standar minangka ngisor

Products Details30
Curve Belt Conveyors Systems w11
Products Details28
Products Details33

HDL-B3

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita