Sugeng rawuh ing situs web kita!

Jalur Majelis TV Sabuk Conveyor Gray Ekonomi

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemotconveyor sabuk abu-abu, lan cahya hanging overhead.

Aplikasi: cocok kanggoukuran TV SKD beda ngrakit lan ngrakit perkakas ngarep.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Garis perakitan TV conveyor sabuk abu-abu iki bisa pas kanggo kabeh perakitan ukuran tv, kaya 75 inci LCD / LED tv baris perakitan, LCM TV baris perakitan, 86 inch TV perakitan, dimensi baris perakitan adhedhasar ukuran tv paling gedhe.Line perakitan line conveyor sabuk abu-abu iki, ngumpulake tv line, garis tv jinis sabuk utamane conveyor sabuk abu-abu, tv dipasang ing conveyor sabuk abu-abu, sing bakal nglindhungi layar tv, akeh digunakake kanggo baris perakitan TV CBU, perakitan TV SKD baris, kang gampang kanggo nangani.Jalur produksi tv assembling line, assembling line automation line bisa ditambahake meja kerja, pipa udara kompresor udara, lampu, gantungan obeng, struktur saku pangolahan produk, rak panyimpenan, soket.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem jinis sabuk kanggo garis perakitan tv, kaya garis perakitan conveyor sabuk pvc ijo, conveyor sabuk pvc ijo kanthi garis perakitan lelungan, garis perakitan conveyor sabuk busa biru.Hongdali uga nyedhiyakake jalur perakitan tv jinis liyane, kayata jalur perakitan tv manual, jalur perakitan tv tenaga kerja, jalur perakitan tv semi-otomatis.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Kanggo alat lan peralatan, kita nyedhiyakake kaya driver sekrup listrik, penyeimbang musim semi kanggo obeng, wesi solder elektronik, kursi sing bisa dipindhah, tali pergelangan tangan anti statis, forklift hidrolik manual, mesin penyegel, mesin pengikat pita, mesin pemotong laser / ukiran ... hubungi kita kanggo item liyane.Hongdali nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo sampeyan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris. 

Jalur perakitan jinis sabuk 1:

conveyor sabuk ijo karo iga kurang ing lumahing, kang cocok kanggo SKD TV, CBU TV, LCM TV assembling

Jalur perakitan jinis sabuk 2:

Conveyor sabuk ijo kanthi iga dhuwur ing permukaan, sing cocog kanggo SKD TV, CBU TV, LCM TV assembling

Jalur perakitan jinis sabuk 3:

Green flat belt conveyor, sing cocok kanggo SKD TV, CBU TV, LCM TV assembling

Jalur perakitan jinis sabuk 4:

Conveyor sabuk abu-abu, sing cocok kanggo SKD TV, CBU TV, LCM TV assembling

Jalur perakitan jinis sabuk 5:

Biru karang sabuk conveyor, kang cocok kanggo SKD TV, CBU TV, LCM TV assembling

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan.Motor gearing CPG merek terkenal.

ABB, SEW motor uga kasedhiya.

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Kotak panel kontrol daya:

saklar winates (Jepang OMRON), tutup solenoid (Taiwan Airtact) lan mesin PLC (Jepang MITSUBISHI), saklar udara karo merek internasional Schneider;

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Kanggo ngrakit TV, jinis jalur perakitan tv conveyor iki yaiku garis perakitan cilik, garis perakitan cilik, jalur produksi bisnis cilik, jalur produksi cilik, jalur produksi skala cilik, sing ana ing jalur perakitan biaya murah, jalur perakitan ekonomi.

HDL-B22 jinis tv assembling line, tv assembly line digunakake digunakake kanggo CBU TV assembly line, SKD TV assembly line, tv panel assembly lines, tv panel line.Jalur produksi baris perakitan tv bisa ditambahake meja kerja, pipa udara kompresor udara, lampu, gantungan obeng, struktur saku pangolahan produk, rak panyimpenan, soket.

Lampu bisa pas ing langit-langit pabrik, sing trep banget kanggo operasi buruh nalika nindakake proyek perakitan tv lan duwe papan sing cukup kanggo mindhah alat / peralatan, materi.Mesthi, sampeyan bisa pas karo pigura cahya ing baris Déwan conveyor.Jalur perakitan jinis iki bisa digunakake kanggo ngrakit produk liyane, kayata produk elektronik, peralatan omah, meh kabeh jinis produk bisa nggunakake jalur perakitan conveyor sabuk iki.Hubungi kita karo produk, kita menehi solusi kanggo proyek sampeyan.

Green Belt Conveyor TV Assembl18
Green Belt Conveyor TV Assembl10
Green Belt Conveyor TV Assembl7
Green Belt Conveyor TV Assembl20

GREEN BELT CONVEYOR TV Majelis LINE WITH Iga LOW

GREEN BELT CONVEYOR TV Majelis LINE WITH Iga LOW

GREEN BELT CONVEYOR TV Majelis LINE WITH Iga LOW

GREEN BELT CONVEYOR TV Majelis LINE WITH Iga LOW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita