Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mobile Phone Assembly Line karo One Conveyor Belt

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemot conveyor sabuk ing middlelan loro bangku kerja ing sisih loro conveyor.

Aplikasi: cocok kanggo produk elektronik cilik assembling lan packing.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Jalur perakitan ponsel uga dijenengi jalur perakitan ponsel SKD, jalur perakitan ponsel otomatis, jalur perakitan SKD smartphone, jalur perakitan SKD ponsel, conveyor jalur perakitan ponsel, mesin jalur perakitan ponsel.Garis perakitan HDL-B2 cocok kanggo baris perakitan ponsel, baris perakitan SKD ponsel, baris perakitan SKD smartphone, baris perakitan ponsel SKD, conveyor baris perakitan ponsel, mesin baris perakitan ponsel, sing utamane mesin conveyor sabuk, peralatan conveyor sabuk, sabuk baris perakitan baris.Ana siji conveyor mlaku lan produk bagean obah ing conveyor sabuk, sistem conveyor sabuk.Ing baris Déwan karo loro mlaku sabuk conveyor uga kasedhiya ing Hongdali.Operators lungguh ing loro-lorone saka baris Déwan, padha nindakake proyek assembling ing workbench, kang nemen mbenakake efficiency produksi.Sistem pembuangan bakal disetel kanggo soldering, amarga baris perakitan telpon seluler SKD kalebu proses welding.Uga Hongdali bisa nyedhiyani bledug-free ngeculaké, Booth resik, kang digunakake kanggo Processing bledug-free ing ponsel SKD, layar tancep, tancep film utama.Line produksi Déwan conveyor iki, konfigurasi baris produksi conveyor belt bakal kalebu pipe online kompresor udara, lamps, gantungan kanggo screwdrivers, produk Processing struktur kanthong, beting panyimpenan, meja kerja, sockets.Sistem conveyor belt conveyor, jalur perakitan sabuk conveyor, jalur perakitan ponsel elektronik bisa digunakake kanggo jalur perakitan ponsel elektronik, jalur produksi ponsel elektronik, jalur perakitan modul panel elektronik, jalur produksi panel elektronik, jalur produksi perakitan elektronik, perakitan elektronik baris,TV set-up box assembly line, satelit saluran perakitan receiver tv, tv projector assembly line...

Hongdali uga bisa nyedhiyani sawetara pribadi cilik kanggo baris Déwan kanggo tuku siji-mandeg, kaya screw driver listrik, spring balancer kanggo screwdriver, wesi soldering elektronik, kursi movable, tali bangkekan anti statis, forklift hydraulic manual ...

Hongdali minangka pabrikan kanggo macem-macem jinis conveyor lan jalur perakitan.Yen sampeyan arep nyetel tanduran/proyek, hubungi Shirley kanggo rencana.

Detail Produk Tampilan

1. sistem pembuangan

2. pipa udara

3.Lampu LED lan gantungan kanggo obeng

4. struktur saku pangolahan

5. pigura cahya

6. rak panyimpenan

7. mlaku conveyor belt

8.guide alur kanggo conveyor sabuk

9. meja kerja

10. slot kabel soket

11. ngadeg ndhukung

Bahan pigura pilihan 1:

profil aluminium (ketebalan 1.5mm)

Bahan pigura pilihan 2:

baja karbon (kekandelan 1.5mm) karo perawatan powder coating

Product details Display5

Sabuk mlaku:

Kualitas apik kanggo sabuk anti statis PVC ijo

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan conveyor sabuk.Merk motor yaiku CPG gearing motor.

Product details Display12

Inverter:

Konverter merek JET digunakake kanggo ngontrol kacepetan mlaku sabuk conveyor, kacepetan variabel.

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan:

Kita nggunakake 18mm kekandelan polywood ditutupi karo 2mm kekandelan anti statis ijo pvc.

assembly line(belt conveyor)0

Meja kerja bisa diselehake ing rong sisih garis perakitan

Meja kerja bisa dadi bangku kerja sing dawa lan pas ing sisih loro garis perakitan

Product details Display15

Meja kerja lan bahan rak panyimpenan bisa diganti dadi bahan stainless steel.

Lampu:

Kita nggunakake lampu LED hemat energi kanthi merek FSL.

Product details Display2

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Product details Display16

Kotak panel kontrol daya:

Ana pratondo tombol cetha kanggo nuduhake operasi, iku gampang lan safety kanggo nangani sabuk conveyor baris Déwan

Sabuk conveyor baris Déwan desain standar minangka ngisor

belt conveyor assembly line with working table 23
assembly line(belt conveyor)0
Product details Display20
Product details Display19

HDL-B3

HDL-B5

HDL-B6

HDL-B7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita