Sugeng rawuh ing situs web kita!

LED Street Light Majelis Line Aging Trolley Testing Line

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemotpallets chain conveyor, yaiku jalur perakitan semi-otomatis

Aplikasi: cocok kanggo cilikpiranti omahngrakit/testing/tuwa online.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Iki LED Street Light Assembly Lines Aging Trolley Testing Line, sampeyan bisa milih meja assembling kanggo assembling, mung meja assembling, iku manual.Yen sampeyan pamula utawa mung bengkel kanggo pribadi, sampeyan bisa milih meja perakitan jinis iki, meja perakitan.Hongdali uga nyedhiyakake baris perakitan otomatis kanggo lampu LED mudhun, lampu langit-langit LED, lampu lampu lantai LED, lampu panel surya, yaiku palet ijo sing obah ing konveyor rantai, lan para pekerja nindakake assembling lan testing ing palet.Jalur perakitan kanggo lampu LED mudhun, jalur perakitan lampu langit-langit LED, jalur perakitan lampu lantai LED lan jalur perakitan jalanan LED bisa nggunakake jalur perakitan jinis.Uga bisa digunakake tabel garis perakitan tanpa conveyor kanggo ngrakit, sing bisa ngirit biaya.Hongdali uga nindakake peralatan testing lampu werna LED, lampu werna LED garis tuwa.Jalur perakitan lampu panel LED lan garis perakitan lampu panel surya LED, peralatan tuwa sing bisa diatur kanggo lampu jalan, garis penuaan kanggo lampu jalan, garis uji tuwa kanggo lampu jalan uga kasedhiya ing pabrik Hongdali.

Jinis-jinis garis perakitan lampu jalan LED, garis perakitan lampu panel surya bisa kalebu pipa udara kompresor udara, lampu, gantungan obeng, struktur kanthong pangolahan produk, rak panyimpenan, meja kerja, soket.Hongdali uga bisa nyedhiyani sawetara pribadi cilik kanggo baris Déwan kanggo tuku siji-mandeg, kaya screw driver listrik, spring balancer kanggo screwdriver, wesi soldering elektronik, kursi movable, tali bangkekan anti statis, forklift hydraulic manual ...

Hongdali minangka pabrikan kanggo macem-macem jinis conveyor lan jalur perakitan.Yen sampeyan arep nyetel tanduran/proyek, hubungi Shirley kanggo rencana.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, conve sabuk.jalur perakitan jinis sampeyan.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris. 

Desain A: jinis ring bunder

Products Details11

Desain B: jinis lapisan ngisor lan ndhuwur

Products Details12

Detail Produk Tampilan

Jalur perakitan laptop proyek iki dirancang kanggo jalur perakitan palet ing konveyor rantai.Laptop, komputer, pc diselehake ing pallets, lan buruh nindakake proyek assembling ing pallets, produk sing obah ing baris assembling kanthi otomatis.

Bahan rangka:

profil aluminium lan baja karbon karo perawatan powder coating

Struktur daya:

struktur kuwat

kualitas apik mimpin chain lan sprocket

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan.Motor gearing CPG merek terkenal.

ABB, SEW motor uga kasedhiya.

Silinder kanggo lifter / lift:

bagean pneumatik nganggo produk saka AIRTAC

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Pallets:

kita nyedhiyakake macem-macem palet kanthi / tanpa daya kanggo pilihan.

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Kotak panel kontrol daya:

saklar winates (Jepang OMRON), tutup solenoid (Taiwan Airtact) lan mesin PLC (Jepang MITSUBISHI), saklar udara karo merek internasional Schneider;

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Lan laptop, PC, komputer mandheg ing saben stasiun.Ing baris assembling laptop, laptop ngadeg ing palet kanggo assembling, testing lan tuwa ing baris.Sawetara pelanggan milih testing prasaja, utawa testing dawa, utawa tuwa ing baris, nanging sawetara pelanggan milih testing, tuwa ing rak tuwa, kang dilengkapi gembong ing ngisor, banjur rak tuwa laptop, troli tuwa laptop bisa dipindhah menyang panggonan tetep gampang.

Uga baris perakitan jinis iki lan desain rak tuwa ngirit biaya lan nyimpen papan sampeyan, dipilih kanthi akeh dening para pelanggan.Uga mejo assembling bisa diselehake ing pinggir baris perakitan komputer, banjur sampeyan bisa nindakake materi wis Processing ing wong, uga sampeyan bisa nyelehake pribadi / peralatan ing mejo kanggo ndhukung assembling komputer.

pallet perakitan line desain standar minangka ngisor

Products Details13
Products Details2
Products Details14
Products Details16

HDL-B4

HDL-B10

HDL-B34

HDL








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita