Sugeng rawuh ing situs web kita!

Intelligent Lock Small Home Appliance Assembly Line

Katrangan singkat:

Struktur: baris perakitan jinis iki ngemotpallets chain conveyor, yaiku jalur perakitan semi-otomatis

Aplikasi: cocok kanggo cilikpiranti omahngrakit/testing/tuwa online.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane masang perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.

Iki Intelligent Lock Small Home Appliance Assembly Line utamane pallet chain conveyor, pallet conveyor lan bisa dijenengi jalur produksi palet otomatis, peralatan perakitan baris otomatis, baris perakitan lengkap otomotif.Perkakas omah cilik kaya kamera, printer, mesin jus, mesin kopi ... bisa dipasang ing sistem produksi perakitan iki.Palet ijo bisa dirancang kanggo ukuran sing beda, materi sing beda adhedhasar produk sampeyan.model HDL-B26 dirancang kanggo ring / jinis bunder, kang gampang kanggo operate lan obah stabil.Mesin perakitan otomatis iki, garis perakitan otomatis migunani kanggo kompor gas, printer laser, scanner.Garis produksi umum lan cocok kanggo macem-macem produk.Line perakitan kompor gas otomatis uga disebut baris conveyor kompor gas otomatis, baris produksi kompor gas otomatis.Pallet perkakas bisa diprodhuksi kanthi ukuran sing beda-beda lan nganggo / tanpa soket daya, sing dirancang miturut ukuran produk.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Kanggo alat lan peralatan, kita nyedhiyakake kaya driver sekrup listrik, penyeimbang musim semi kanggo obeng, wesi solder elektronik, kursi sing bisa dipindhah, tali pergelangan tangan anti statis, forklift hidrolik manual, mesin penyegel, mesin pengikat pita, mesin pemotong laser / ukiran ... hubungi kita kanggo item liyane.Hongdali nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo sampeyan.

Desain A: jinis ring bunder

Products Details11

Desain B: jinis lapisan ngisor lan ndhuwur

Products Details12

Detail Produk Tampilan

Jalur perakitan laptop proyek iki dirancang kanggo jalur perakitan palet ing konveyor rantai.Laptop, komputer, pc diselehake ing pallets, lan buruh nindakake proyek assembling ing pallets, produk sing obah ing baris assembling kanthi otomatis.

Bahan rangka:

profil aluminium lan baja karbon karo perawatan powder coating

Struktur daya:

struktur kuwat

kualitas apik mimpin chain lan sprocket

Motor:

Motor kualitas apik bakal digunakake kanggo jalur perakitan.Motor gearing CPG merek terkenal.

ABB, SEW motor uga kasedhiya.

Silinder kanggo lifter / lift:

bagean pneumatik nganggo produk saka AIRTAC

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Pallets:

kita nyedhiyakake macem-macem palet kanthi / tanpa daya kanggo pilihan.

Inverter:

Inverter merek DELTA sing misuwur digunakake kanggo ngontrol kecepatan pallet, kacepetan variabel.

Kotak panel kontrol daya:

saklar winates (Jepang OMRON), tutup solenoid (Taiwan Airtact) lan mesin PLC (Jepang MITSUBISHI), saklar udara karo merek internasional Schneider;

Paket:

Kanggo kiriman LCL, kita nggunakake kasus kayu ekspor kanggo ngemas jalur perakitan.

Paket:

Kanggo kiriman wadhah, kita nggunakake film plastik utawa palet kanggo ngemas baris perakitan.

Lan laptop, PC, komputer mandheg ing saben stasiun.Ing baris assembling laptop, laptop ngadeg ing palet kanggo assembling, testing lan tuwa ing baris.Sawetara pelanggan milih testing prasaja, utawa testing dawa, utawa tuwa ing baris, nanging sawetara pelanggan milih testing, tuwa ing rak tuwa, kang dilengkapi gembong ing ngisor, banjur rak tuwa laptop, troli tuwa laptop bisa dipindhah menyang panggonan tetep gampang.

Uga baris perakitan jinis iki lan desain rak tuwa ngirit biaya lan nyimpen papan sampeyan, dipilih kanthi akeh dening para pelanggan.Uga mejo assembling bisa diselehake ing pinggir baris perakitan komputer, banjur sampeyan bisa nindakake materi wis Processing ing wong, uga sampeyan bisa nyelehake pribadi / peralatan ing mejo kanggo ndhukung assembling komputer.

pallet perakitan line desain standar minangka ngisor

Products Details13
Products Details2
Products Details14
Products Details16

HDL-B4

HDL-B10

HDL-B34

HDL








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita