Sugeng rawuh ing situs web kita!

Carane milih roller conveyors lan fungsi roller conveyors

Hongdali roller conveyors / conveyor rollers utamané gumantung ing noto rollers kanggo mbentuk baris ngaturaken lengkap dening conveyor rollers / roller conveyors.Roller conveyors / rollers conveyor ora mung bisa transportasi bahan dhewe, nanging uga gabungke karo peralatan conveyor liyane / line conveyor / sabuk conveyors / conveyors sabuk kanggo mbentuk sistem ngaturaken Komplek / sistem conveyor.Drum transmisi / roller transmisi, komponen utama saka peralatan conveyor, drive sabuk conveyor kanthi gumantung ing gesekan antarane rollers conveyor lan sabuk conveyor.Miturut kapasitas bantalan, rol transmisi / transmisi ing drum conveyor bisa dipérang dadi entheng, medium lan abot.Ing diameteripun saka padha conveyor drum / rollers conveyor wis sawetara diameteripun poros beda lan jengkal tengah kanggo pilihan.

  1. 1. Drum conveyor tugas cahya / rollers conveyor tugas cahya: aperture prewangan biasane 80-100mm, lan poros lan hub umume siji plate gandheng struktur silinder karo sambungan tombol siji.
  2. Roller conveyor tugas medium / drum conveyor: aperture bantalan umume 120-180mm, lan poros lan hub biasane disambungake nganggo lengen ekspansi.
  3. Drum conveyor tugas abot / roller conveyor: aperture bantalan biasane 200-220mm, poros lan hub biasane disambungake karo lengen ekspansi, lan awak silinder yaiku struktur welding cast.Ana rong pilihan: output poros siji arah lan output poros rong arah.

Kanggo nambah koefisien gesekan, lapisan ngisor karet karo alur herringbone biasane ditambahake ing lumahing baja Gamelan conveyor drum / conveyor rollers Iki jenis conveyor drum / conveyor roller wis arahan lan ora bisa mbukak ing arah ngelawan.Roller conveyor / conveyor roller nggunakake herringbone alur karet ditutupi roller.Malah yen conveyor roller / roller conveyor dianggo ing panggonan udan, abang saka seri gesekan bakal cilik banget, amarga alur bisa ngganggu film banyu tanpa ponding.Ing wektu sing padha, nalika conveyor belt / belt conveyor kontak karo roller, lumahing conveyor belt bisa squeezed menyang alur.Ing pirang-pirang pabrik, lingkungan produksi lembab lan konsumsi daya dhuwur.Herringbone alur karet coating conveyor drum / conveyor roller / roller conveyor biasane dipilih.Ing roller conveyor / conveyor roller, roller transmisi dipérang dadi mode drive titik siji, sing bisa dipérang dadi siji roller drive lan pindho roller drive.Single conveyor drum / conveyor roller / roller conveyor drive biasane digunakake ing conveyors karo daya kurang.Drum conveyor pindho / roller conveyor / roller conveyor drive biasane digunakake ing conveyors dhuwur-daya, amarga ora mung nduweni struktur kompak, nanging uga bisa nambah amba lingkungan kanggo nambah pasukan doyo tarik sing bisa ditularaké dening drum driving saka drum. conveyor / roller conveyor / conveyor roller.

Kajaba iku, nggunakake transmisi drum pindho / transmisi roller pindho ora mung bisa nggunakake macem-macem Motors kanggo drive dhewe, nanging uga nggunakake piranti transmisi pindah kanggo nggawe loro conveyor drum / conveyor rollers / roller conveyors mlaku ing kacepetan sing padha.Struktur drum transmisi drum conveyor / roller conveyor / conveyor roller kalebu struktur las piring baja, baja tuang lan struktur wesi.Kita bisa milih struktur drum cocok miturut kabutuhan nyata lan lingkungan produksi.

Ing cendhak, minangka Produsèn spesialisasine ing produksi roller conveyor / drum conveyor / roller conveyor, automation Hongdali ngelingake pelanggan perusahaan kanggo milih manufaktur conveyor kuat kanggo njamin kualitas lan layanan sawise-sales.

Hongdali tansah mbukak kanggo kita pelanggan kanggo kabutuhan lan uneg-uneg, supaya kita bisa luwih mbantu kanggo sistem conveyors lan baris Déwan.

Hongdali nyedhiyakake macem-macem konveyor, kaya roller conveyor, kurva conveyor, conveyor sabuk, conveyor miring ... Ing sawetoro wektu, hongdali uga nyedhiyakake baris perakitan kanggo peralatan omah.We are looking agen allover donya dadi agen kita kanggo conveyors Grosir, sistem ngaturaken grosir, conveyor digunakake Grosir, sistem conveyors sabuk grosir, agen baris Déwan, kita nyedhiyani conveyors lan aksesoris baris perakitan, kaya motor, pigura aluminium, pigura logam, mlaku. conveyor belt, speed controller, inverter, chain, sprockets, rollers, bantalan ... uga kita nyedhiyani engineers technical support, lan nyedhiyani instalasi, njaga, latihan kanggo sampeyan.Hongdali tansah ngarep-arep kanca saka sak ndonya kanggo nggarap kita.

Produk utama Hongdali yaiku baris perakitan, baris perakitan otomatis, baris perakitan semi-otomatis, baris perakitan jinis conveyor roller, baris perakitan jinis conveyor sabuk.Mesthi wae, Hongdali uga nyedhiyakake macem-macem conveyor, conveyor sabuk pvc ijo, conveyor roller powered, conveyor roller non-daya, conveyor roller gravitasi, conveyor baja bolong, conveyor Teflon kanthi suhu dhuwur, conveyor bahan pangan.

Hongdali duwe tim insinyur berpengalaman lan tim insinyur mekanik kanggo ndhukung proyek luar negeri.Tim insinyur kita bakal mbantu sampeyan ngrancang pabrik sampeyan adhedhasar tata letak lan nuntun sampeyan carane nyelehake jalur perakitan lan conveyor.Kanggo instalasi, kita bakal ngirim tim insinyur kanggo nuntun sampeyan carane nginstal lan nglatih sampeyan carane nggunakake lan njaga kanggo conveyor lan perakitan baris.


Wektu kirim: Mei-06-2022